WATER ENVIRONMENT FEDERATION

Be It Known by This Certificate That

JOHN JOHNSON

as Earned 0.6 Continuing Education Units (CEUs) and 8.2 Professional Development Hours (PDHs) for Participation in:

Collection Systems 2021

Virtual Event March 23rd – 25th, 202

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

....

...

...

...

....

...

...

...

....

...

...

1a	larch 23 rd – 25 th , 2021																																					
																																					- 0	
Use Only If Applicable: WEF Provider #:									_	Course Approval #:							Operator/P.E. License #:								+ 6													
																																					* 0	
			•				٠	٠	٠							٠	٠		٠					٠		•	٠	٠			٠	٠						
												:																										

. . .

. . .

. . .

. . .

. . .

....

...

. . .

- 6 6

...

....

. . .

....

- - -

....

. . .

...

...

...

....

....

. . .

. . .

....

...

CONTINUING

EDUCATION

CREDITS

Walter Marlowe

Executive Director

Matthew Iones

CE Program Manager

1 atthew



Collection Systems 2021 Virtual Event

> March 18th, 23rd – 25th, 2021 Available Through June 2021

Continuing Education Transcript

Name: John Johnson

WEF Membership #: «Member_Number»

License Information: «License_Number»

State Approval:

Address: «Agency_1» «Address_1» «Address_2» «City», «State» «Zip_Code» «Country»

Session Number & Title	Date	Participation Time	PDHs	<u>CEUs</u>	<u>GCHs</u>
W14: Leveraging Information for Better Management of Collection Systems	10-29-19	8:00-5:00 = 6hr 0min		0.6	
ECH: General Contact Hours	11-1-19	8:30-10:30 = 2hr 0min			2.0
ECH: General Contact Hours	11-1-19	12:00-12:41 = 41min			0.68
ECH: General Contact Hours	11-1-19	3:36-5:00 = 1hr 24min			1.4
S104: Collection Systems for Operators and Field Supervisors	11-1-19	10:30-11:59 = 1hr 29min	1.48		
T2: Collection Systems Tour Sewerage and Water Board of New Orleans Pumping Stations	11-1-19	12:4 -3:30 = 2hr 30min			2.5
ECH: General Contact Hours	11-2-19	10:03-10:25 = 22min			0.37
ECH: General Contact Hours	11-2-19	12:00-1:30 = 1hr 30min			1.5
ECH: General Contact Hours	11-2-19	3:02-5:00 = 1hr 58min			1.97
S306: Strategies For Meeting Primary Peak Flow Demands	11-2-19	10:30-11:28 = 58min	0.97		
S313: Collection System Basics Maintenance and Rehabilitation Techniques and Tools	11-2-19	8:30-10:03 = 1hr 30min	1.5		
S314: Pumps and Force Mains The Full Monty New Orleans Hurricane Relief to Wastewater	11-2-19	11:31-11:58 = 27min	0.45		
S411: Plant Focused Asset Management	11-2-19	1:30-2:59 = 1hr 29min	1.48		
ECH: General Contact Hours	11-3-19	10:03-10:21 = 18min			0.3
ECH: General Contact Hours	11-3-19	11:25-1:00 = 1hr 35min			1.58
S505: Managing Wet Weather Flow in the Treatment Plant	11-3-19	9:33-10:00 = 27min	0.45		
S514: Solutions to Wet Weather Issues in the Collection System	11-3-19	8:30-8:57 = 27min	0.45		
S516: Green Infrastructure and Best Management Practices	11-3-19	8:58-9:32 = 34min	0.57		
S525: Making Your Water Speak More effective	11-3-19	10:30- 11:21 = 51min	0.85		
TOTAL:		26 Hours 30 Minutes	8.2	0.6	12.3